Ontvang nieuwsbrief:  12319 leden Zet de zoekwekker - Bookmark dit  - Contact - Wie?
Terug naar het nieuws
Terug naar beginscherm 

 

Doorzoek Nieuwsgroepen (NL)

Wat is je favoriete Nederlandse zoekmachine?
abc-xyz.nl  
AltaVista NL
Ilse
All The Web  
Yahoo
Voelspriet.nl  
Staat er niet bij  
 Klik HIER om mee te doen

advertentie


 Startpagina's uit de gratie

1 oktober 2001
Door de 'algemene malaise in de internetsector' heeft er een ware slachting plaatsgevonden onder de Nederlandse startpagina's. Dat zegt Michiel Hensema van  2link.nl. Meer dan de helft van de startpagina's is op sterven na dood.
Startpagina.nl is de best bezochte website van Nederland, waarvan de meeste 'copy cats' de kunst van hebben afgekeken. Een kwart van de startpagina's die medio vorig jaar nog actief waren, gooiden de handdoek in de ring of zijn overgenomen. De nog bestaande sites doen het niet goed. ,,Een groot aantal webmasters onderhoudt de website minimaal. '', aldus Hensema.


BRONVERMELDING

Noot voor de media en websites. Gratis overnemen van het nieuws kan zonder toestemming vooraf. Maar noem ons wanneer U onze informatie substantieel gebruikt. Kies a.u.b. uit een van de twee omschrijvingen:
bron: www.voelspriet.nl  of zie ook: http://www.voelspriet.nl/nieuws.htm  


TIPS

Heeft U zelf tips over Nederlandse of buitenlandse zoekmachines? Stuur een tip.


KENT U ONZE NIEUWSBRIEF?

JA ik meld me aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin zoeknieuws, zoektips en zoekvragen met antwoorden. Start uw e-mailsoftware niet? Gebruik dan een formulier om U aan te melden en vermeld "Stuur mij de nieuwsbrief"