Ontvang nieuwsbrief:  12319 leden Zet de zoekwekker - Bookmark dit  - Contact - Wie?
Terug naar het nieuws
Terug naar beginscherm 

 

Doorzoek Nieuwsgroepen (NL)

Wat is je favoriete Nederlandse zoekmachine?
abc-xyz.nl  
AltaVista NL
Ilse
All The Web  
Yahoo
Voelspriet.nl  
Staat er niet bij  
 Klik HIER om mee te doen

advertentie


 Google bouwt pratende browser

 9 oktober 2001 De Amerikaanse zoekmachine Google heeft in alle stilte een pratende browser gebouwd voor in de auto. Het ding is nog nergens te zien. Google maakte eenmalig een prototype voor de Duitse autofabrikant BMW. Een commerciŽle toepassing wordt pas volgend jaar verwacht.

Dat zegt de Duitse Monika Henzinger, directeur van de afdeling research van Google. De browser verstaat gesproken Engelse taal en geeft desgevraagd antwoord op zoekvragen. Henzinger denkt dat eind 2002 de browser marktrijp is.

De research-directeur laat overigens weten dat Google meer aandacht gaat besteden aan professionele researchers.. "Ervaren gebruikers worden in staat gesteld om shortcuts te gebruiken zodat ze sneller kunnen doen wat ze willen.íí Details gaf ze niet.

Zie ook Forbes


BRONVERMELDING

Noot voor de media en websites. Gratis overnemen van het nieuws kan zonder toestemming vooraf. Maar noem ons wanneer U onze informatie substantieel gebruikt. Kies a.u.b. uit een van de twee omschrijvingen:
bron: www.voelspriet.nl  of zie ook: http://www.voelspriet.nl/nieuws.htm  


TIPS

Heeft U zelf tips over Nederlandse of buitenlandse zoekmachines? Stuur een tip.


KENT U ONZE NIEUWSBRIEF?

JA ik meld me aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin zoeknieuws, zoektips en zoekvragen met antwoorden. Start uw e-mailsoftware niet? Gebruik dan een formulier om U aan te melden en vermeld "Stuur mij de nieuwsbrief"